Bedrijfsprofiel

Jacob’s A.L.D. is een bedrijf waarin exclusiviteit en originaliteit, creativiteit, en kwaliteit centraal staan. De Ot en Sien beeldencollectie is hier een toonaangevend voorbeeld van. Na ruim 100 jaar als illustraties in de boeken te hebben gestaan, hebben wij dit vrolijke tweetal als 3-dimensionale beelden tot leven gewekt. Elk beeldje krijgt hierdoor haar unieke karakteristieke nostalgische uitstraling.

Exclusiviteit en originaliteit
Alle Ot en Sien producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Jacob’s A.L.D. Ook onze overige artikelen zijn veelal zelf ontworpen modellen, zoals onze Dik Tromcollectie, de nostalgische Sinterklaascollectie etc. Alle producten worden in eigen atelier ontworpen en rechtsreeks uit de fabriek geĆÆmporteerd.

Creativiteit
Onze collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe modellen. De ontwerpen worden door Jacob bedacht en uitgevoerd. Aan elk detail en alle kleurencombinaties wordt aandacht besteed en dit vindt u terug in alle producten.

Kwaliteit
Alle kwaliteitscontroles worden door een vast team van Jacob’s A.L.D. uitgevoerd. Op deze manier wordt de kwaliteit gegarandeerd en worden alle producten tot in detail zorgvuldig uitgewerkt.

Omdat wij onze producten zelf produceren, importeren en distribueren zijn wij in staat om u een exclusief product aan te bieden met een goede prijs-kwaliteit verhouding.